Behandling af senfølger af seksuelle overgreb

People Development

Behandling og rådgivning af voksne mænd og kvinder over 18 år med senfølger af seksuelle overgreb i barndom og ungdom med samtaleterapi og Somatic Experience® (SE). Se mere om SE metoden her: link til siden Behandling af traumatisk stress, chok og traumer

Kroppen husker – også selvom hovedet fortrænger. Med samtaleterapi og fokus på kroppens sansninger arbejdes der på en meget nænsom måde med nervesystemets evne til at opløse traumer forårsaget af overgreb.

Du får du viden om senfølger og om hvad du kan gøre for at afhjælpe dine senfølger og dermed mindske de problemer som du måske oplever i form af til ringe selvværd, skam, manglende tillid, problemer med grænsesætning og udfordringer med relationer til andre mennesker.

Du kan få viden om senfølger og om adgang til behandlingstilbud ved at se på eller kontakte Center for Seksuelt Misbrugte og Kvistene

Som tidligere frivillig rådgiver i Center for Seksuelt Misbrugte på Frederiksberg (CSM øst) og som nuværende frivillig psykoterapeut på Kvistene har jeg viden om og erfaring med rådgivning og behandling af senfølger hos voksne mænd og kvinder.

Det kan være udfordrende at være pårørende til voksne med senfølger. Som pårørende har du mulighed for at få råd og vejledning om hvad du kan gøre for at passe på dig selv, og samtidig være en støtte for den som har senfølger.