Coaching – fra stress til trivsel

People Development

Du oplever måske at du ikke har den energi som du plejer at have, og synes at det er svært at få balance i din hverdag i mellem familie- og arbejdsliv -og få tid til dig selv.

Det kan være at du en oplevelse af hele tiden at have dårlig samvittighed og har måske svært ved at være fokuseret og nærværende. Måske du oplever de klassiske symptomer på stress – og har taget en stresstest som viser at du har lettere stress og det skal gøre noget aktivt ved det.

Det kan også være at du oplever forhold på dit arbejde eller i din familie som bekymrer dig, og som du har brug for at få flere perspektiver på ved at få en fortrolig og samtale- og sparringspartner.

Eller måske du står overfor at skulle foretage nogle valg i dit liv – som er svære at overskue konsekvenser af – og du er i tvivl om hvad du skal gøre.

Coaching i form af dialogorienteret samtale er en mulighed for at du får bevidsthed om og reflekteret over hvad der går dig på, og få udviklet nye perspektiver på hvordan du kan ændre det der ikke fungerer. Eller få det der fungerer godt – til at blive endnu bedre!

Rådgivning og vejledning i stressreduktion vil være en vigtig del af coachingen hvis du har lettere stress, og brug for at vide hvad der virker i praksis. Du får en række enkle redskaber som du kan anvende for at forebygge og komme din stress til livs. Der er fokus på hvordan du indarbejder nye og afstressende vaner i din hverdag på en måde som er tilpasset dig og dine muligheder.

I den indledende samtale aftaler vi hvad du har brug for i dit forløb og undervejs i forløbet evaluerer vi og justerer i forhold til hvad du har brug for.