Coaching og karrierådgivning – få drømmejobbet

People Development

Coaching og karriererådgivning er til dig hvad enten du ønsker et nyt job, et sporskifte eller har et ønske om at booste din karriereudvikling.

Det kan være at du er stresset over at have svært ved at få et job der passer til dine ønsker og kompetencer efter din uddannelse. Eller du er måske blevet afskediget og leder derfor efter et nyt job, men har svært ved at bevare din tålmodighed og motivation. Eller måske du er stresset over at være i et job, hvor du ikke trives. Måske du oplever at dit job ikke passer sammen med din livssituation, dine drømme og værdier, og du overvejer derfor et sporskifte eller at målrette din karriereudvikling.

Med karrierecoaching afklarer du dine ønsker om drømmejobbet, får øget din bevidsthed om dine faglige og personlige kompetencer og redskaber til at du kan arbejde professionelt og målrettet med få dit drømmejob.

Enneagrammet inddrages som en mulighed for at arbejde i dybden med de personlige styrker og udfordringer, dine værdier og drivkraft. Se mere om Enneagrammet.

Hvis du har traumatiske oplevelser med mobning, fratrædelser, sygdom eller oplever at ”hænge fast” i det der er sket i dit tidligere job er der mulighed for at arbejde med dette, således at du er parat til at tænke fremadrettet i form af nye muligheder.

I den indledende samtale aftaler vi hvad du har brug for, og undervejs evaluerer vi og forløbet justeres fleksibelt i forhold til dine behov og mål.

Som karrierecoach for ledere og medarbejdere har jeg solid erfaring med karrierecoaching hvad enten du er ung og i starten af din karriere eller er ældre med en længere karriere bag dig. Min erfaring omfatter forskellige brancher, sektorer og niveauer i organisationen. Jeg har to internationalt certificerede coachuddannelser, samt en uddannelse i transition og karriererådgivning, se mere på siden Om mig.