Gruppeterapi

Lær hvordan du slipper af med af stress, angst og depression ved at arbejde med dig selv i et motiverende, effektivt og socialt gruppeterapeutisk forløb.

Gruppeterapi er helt basalt en gruppe af mennesker, der er samlet for at arbejde med sig selv og sin udvikling i et terapeutisk forløb der ledes af en psykoterapeut.

Gruppeterapien foregår som en dialogisk samtale hvor indholdet er bestemt af de udfordringer som deltagerne tager op. I gruppen har de andre deltagere lignende udfordringer, hvilket giver dig et trygt fundament at arbejde til at du kan arbejde med dig selv og med de problemer du har. Samtidig er vi forskellige – og derfor vil du blive bevidst om -og blive udfordret på – at der er andre måder at anskue tingene på.

Der er et stort udviklingspotentiale i at dele det der er svært med andre. Ved at deltagerne lytter til hinanden, støtter hinanden, konfronterer hinanden og spejler hinanden lærer du dig selv bedre at kende og bliver bevidst om både dine ressourcer, sårbarheder og typiske reaktionsmønstre. Som gruppens terapeut sikrer jeg en fortrolig og professionel ramme, og sørger for et trygt miljø med optimale muligheder for selvrefleksion og selvudvikling.

Der etableres løbende grupper som mødes i lokale i Lyngby hovedgade sidst på eftermiddagen i 1 ½ time på en fast ugedag. Gruppen består af 5-7 deltagere som mødes 12 gange.

Før gruppens start skal du til en forsamtale hos mig. Her taler vi om din motivation til at deltage i gruppen, dine ønsker til forløbet og om hvordan du får mest ud af gruppeterapien.

Hvis du ønsker at vide mere om hvornår næste gruppe starter, hvordan det foregår, hvem de andre er eller andet er du er velkommen at kontakte mig.