Stresscoaching for ledere – private

Kom i form som leder og få din lyst til ledelse og energi tilbage således at du trives og kan håndtere udfordringerne i dit arbejds- og privatliv på en god måde uden at bekymrer dig og blive stresset.

Det kan være at du som leder eller projektleder oplever ikke at trives med dine opgaver længere eller måske du er midt i forandringsproces, hvor fremtiden er uvis. Du trives ikke på arbejdet og er træt og energiforladt når du kommer hjem. Måske du vågner tidligt eller har svært ved at falde i søvn på grund af bekymringer over hvad der sker, eller oplever andre symptomer på stress. Det kan også være at du bøvler med noget helt andet, og ikke ønsker at din chef eller andre skal involveres.

Det kan også være at du ønsker at udvikle dig selv som leder – og vil udfolde dit personlige lederskab, se mere her

Du vil møde en erfaren coach med lederbaggrund og som  med udgangspunkt i en dialogisk samtaleform  lytter og bidrager til at du udvider din bevidsthed om hvad der sker, og hvordan du fremadrettet skaber trivsel og balance i dit liv. Du kan se mere om mig her

Tilbuddet omfatter en gratis, fortrolig og uforpligtende indledende telefonsamtale. Formåler er at vi kan lære hinanden at kende, og du kan stille de spørgsmål som du måske har inden du starter i forløbet.

Tilbuddet omfatter et coachingforløb med 4 x 5 kvarter coaching inkl. mulighed for løbende telefonisk opfølgning undervejs i forløbet for i alt 2.800 kr. inkl. moms.

Det er en fortrolig aftale mellem dig og mig – og du behøver ikke at involvere din chef eller andre på dit arbejde.

Coachingsamtalerne aftales tidsmæssigt så det passer dig – evt. sidst på eftermiddagen, således at det passer med dit arbejde.  Samtalerne afholdes i People Developments lokaler på Lyngby Hovedgade eller i Birkerød.